ویزای مالتی کانادا

ویزای مالتی کانادا

پارس رادین
برای درک هر چه بهتر این نوع ویزا، ابتدا بهتر است با ماهیت این نوع ویزا و تعاریف قانونی مربوط به آن، آشنا شویم. در حالت کلی می¬توان ویزاهای کانادا را به 2 دسته ویزای دائم و موقت تقسیم نمود. ویزای موقت کانادا به نوعی از ویزا اطلاق می گردد که به فرد متقاضی و واجد شرایط، طی زمانی مشخص و محدود، اجازه ورود به خاک این کشور داده خواهد شد. ویزای موقت کانادا دارای انواع مختلفی است که اصلی ترین زیر مجموعه های آن شامل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و سوپر ویزا است.

ویزای مولتی کانادا

این ویزا به شما اجازه می‌دهد تا پایان اعتبار ویزا‌، به صورت نامحدود به کانادا رفت ‌و ‌آمد داشته باشید و در هر بار ورود به کانادا، تا ۶ ماه در این کشور حضور یابید. البته پس از پایان مدت زمان ۶ ماهه، فقط کافی ا‌ست چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید و در ورود دوباره به کانادا، اجازه ۶ ماه اقامت دوباره در کانادا را بدست خواهید آورد. لازم به ذکر است که این تمدید ۶ ماهه، در شرایطی قابل افزایش نیز می باشد. برای افزایش این مدت اقامت باید درخواست بدهید، و با شرط قانع‌کننده بودن شرایط‌ فرد متقاضی، با درخواست ایشان موافقت خواهد شد. با استناد به اینکه مدت اعتبار پاسپورت ایرانی برابر با ۵ سال است، این ویزا به عنوان ویزای مالتی ۵ ساله کانادا نیز شهرت یافته است. البته در حقیقت، مدت زمان اعتبار ویزای مولتیپل شما برابر با مدت زمان اعتبار گذرنامه‌تان خواهد بود.

نحوه ارائه درخواست ویزای توریستی

در خصوص نحوه ارائه درخواست ویزا، می توان به 2 صورت ثبت نام از طریق وب سایت اداره مهاجرت کانادا و یا مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی و پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا، اقدام نمود. با استناد به اعلام سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ویزا، ثبت نام از طریق وب سایت اداره مهاجرت این کشور است. روشی که هم هزینه بسیار کمتری در مقایسه با مراجعه حضور به سفارت خواهد داشت و هم پیگیری و بروز رسانی پرونده از این طریق بسیار راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود. با توجه به اینکه سفارت کانادا در ایران غیر فعال است، می توان چنین نتیجه گرفت که ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در حال حاضر بهترین گزینه برای ایرانیان متقاضی ویزای کانادا است.
به بیان کلی، مراحل ثبت نام آنلاین و از طریق وب سایت اداره مهاجرت کانادا به شرح زیر است:
  • ایجاد یک حساب کاربری
  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای کانادا پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
  • دریافت برگه تاییده درخواست به همراه شماره پیگیری
  • دریافت نامه انگشت نگاری
  • حضور در یکی از مراکز مجاز VAC برای انگشت نگاری
  • بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
  • مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا
ویزای مالتی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت (جدید و قدیمی) متقاضی و اعضای خانواده (در صورت اقدام دریافت ویزای خانوادگی. توجه شود که اصل پاسپورت امضا شده جدید باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج چنانچه هر دو نفر تمایل به دریافت ویزای توریستی داشته باشند
  • تکمیل فرم نفر اصلی برای درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس تمام رنگی 300 در 400 مگاپیکسل با زمینه سفید
  • ترجمه سند رسمی ملک فرد اصلی یا نفرات دیگر
  • ترجمه مدارک شغلی و بیمه نامه کاری (در صورت وجود)
  • گردش حساب 4 ماهه آخر
  • نامه تمکن مالی Bank Statement (به زبان انگلیسی)
  • دعوتنامه در صورت وجود با مدارک مالی دعوت کننده
  • رزرو کردن بلیط رفت و برگشت به کانادا (به صورت رزرو قطعی باشد)
  • نامه هدف از سفر
  • ترجمه‌ی گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراهی)
  • ترجمه رضایت‌نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند
  • برای افرادی که شاغل هستند، ارائه‌‌ گواهی اشتغال، ترجمه‌ حکم کارگزینی و ترجمه فیش حقوقی نیز لازم است.
با استناد به اینکه شرایط هر فرد خاص خود وی بوده و به تبع، چک لیست مدارک ارائه شده ایشان به اداره مهاجرت کانادا مختص خود فرد متقاضی است، کارشناسان متخصص و با تجریه پارس رادین در وهله نخست، با ارزیابی و بررسی تمامی مدارک فرد متقاضی به ایشان اعلام می دارد تا چه مدارکی را به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهد تا متناسب با برنامه سفر خود و هدف وی از رفتن به کانادا و شرکت کردن در گردهمایی ها و کنفرانس های علمی و تخصصی باشد.
برای نیل به این مقصود، کارشناسان متخصص و با تجریه پارس رادین با دریافت معتبرترین دعوتنامه های توریستی، نمایشگاهی، کنفرانس های علمی،Workshop و سایر موارد، برای متقاضیان محترم و همچنین تهیه و تنظیم بهترین برنامه سفر، پرونده ویزای مالتی متقاضی را تا حد امکان منطقی تر و بی نقص تر خواهد نمود تا بدین وسیله، روند گرفتن ویزای فرد متقاضی را بیش از پیش تسهیل سازد.

تماس با ما

  • شماره تماس: 88790181-021
  • شماره تماس: 88791340-021
  • ایمیل: Info@persianradin.com
  • آدرس: تهران، بلوار آفریقا، خیابان ظفر شرقی، پلاک 284، ساختمان اداری یاس، طبقه سوم، واحد 12

صفحات اجتماعی

نمایندگی مراکز

    کلیه حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به شرکت پارس رادین میباشد